Bine ati venit.

Tablouripop.ro prin reprezentantul sau fiscal Canvas Print Studio SRL cu sediul in Romania, Municipiul Bucuresti, ofera acces liber la acest site, pentru a face cunoscute produsele noastre si munca pe care o depunem pentru a realiza produse de calitate..

Dorim sa cunoasteti regulile ce trebuie respectate. Singurul scop permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii despre produsele si serviciile noastre. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta este interzisa. Nu este ingaduit sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui clientii sai, produsele, serviciile si angajatii. Nici un mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.

Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de echipa noastra violeaza drepturile de copyright va rugam sa ne contactati pentru detalii la office@tablouripop.ro, astfel incat sa luam o decizie in cunostinta de cauza.

Pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra, pentru a tine evidente folosirii site-ului nostru, poate apare necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte, informatii despre serviciile firmei noastre fara acordul dvs.

Echipa noastra se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri care asigura buna functionare a acestui site.

Folosirea acestui site se face sub autoritatea acestor reguli si in urmatorii termeni si conditii, pe care dumneavoastra ca utilizator le acceptati prin contactarea si folosirea acestuia; aceste reguli guverneaza toate folosirile si consecintele ce decurg din acestea.

Ne rezervam dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, efectiv chiar din data postarii noilor modificari si amendamente pe acest site.

www.tablouripop.ro prin reprezentantul sau fiscal Canvas Print Studio SRL, respecta viata privata si protectia datelor cu caracter personal ale persoanelor care acceseaza site-ul nostru. 

In aceste conditii, Canvas Print Studio SRL se angajeaza sa colecteze si sa trateze datele pe care le oferiti conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, Ne obligam sa administram în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Scopul colectarii datelor este acela de a se primi, prelucra, furniza comenzile de produse inregistrate pe site-ul nostru

Compania prelucreaza datele clientilor si vizitatorilor cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate emiterii facturilor, livrarii comenzilor plasate, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor in legatura cu activitatea desfasurata de companie. Datele cu caracter personal nu pot fi transferate in strainatate.

Refuzul de a furniza aceste informatii determina implicit imposibilitatea de a prelucra comanda.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de Canvas Print Studio SRL si nu sunt comunicate altor destinatari, cu exceptia firmelor de curierat care asigura transportul si livrarea produselor catre beneficiar.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Atentie : orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala).

Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la adresa de email: office@tablouripop.ro . De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Site-ul www.tablouripop.ro este operat de societatea Canvas Print Studio SRL, numarul J23/1402/2015 , CUI: 33161968 . Prin completarea formularului de inregistrare de pe site, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii www.tablouripop.ro in urmatoarele scopuri:

- Stabilirea contactului cu clientii
- Prelucrarea comenzilor online 
- Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator);
- Nici un fel de date nu vor fi transmise catre terti (cu exceptia firmelor de curierat)
- Societatea Canvas Print Studio SRL nu agreaza spam-urile

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.tablouripop.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu termenii de confidentialitate si protectia si securitatea datelor, nu ezitati sa ne contactati pe adresa de email office@tablouripop.ro sau la tel : 0743 386 995.

Echipa noastra se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau.

Folosirea acestui site se face sub autoritatea acestor reguli si in urmatorii termeni si conditii, pe care dumneavoastra ca utilizator le acceptati prin contactarea si folosirea acestuia, aceste reguli guverneaza toate folosirile si consecintele ce decurg din acestea.

Tablouripop.ro isi rezerva dreptul de a revizui si aduca la zi aceste reguli in orice moment, efectiv chiar din data postarii noilor modificari si amendamente pe acest site.

Va dorim spor lla cumparaturi si va asteptam printre clientii nostri.